Velkommen!

Velkommen til min blog, håber du vil nyde lidt hyggelig læsning, eller måske står der nogle ting som interessere dig.
Se dig omkring, måske er der ren faktisk noget interessant du kan bruge eller hvor du også vil fortælle om dine erfaringer?

tirsdag den 21. januar 2020

Opdatering på projektet

Tusind tak til de trofaste af jer, der læser og kommenterer gang på gang. Selv om der ikke er overdrevent mange der læser bloggen, kan jeg se folk vender tilbage hist og her, læser lidt og forsvinder igen. Det er helt fint. Det er sjovt at se hvilke indlæg der får mest opmærksomhed - og jeg har en klar teori om hvorfor folk vælger som de gør. :)

I er velkommen til at dele bloggen, eller dele ordet om den. Jeg er tit usikker på om det jeg gør er godt nok - men nogen vil sikkert finde bloggen spændende eller brugbar.
Men i hvert fald, tusind tak til jer alle!

Jeg har tidligere fortalt om rollespils-projektet. Det har ikke rigtig andre navne lige nu, men det omhandler selvfølgelig online tekstbaseret rollespil. Vi er en gruppe folk, der har sat os sammen til at skabe et større fællesskab på tværs af siderne - og til at tackle nogle af vores fælles problematikker.
Vi har nu haft vores første fysiske møde. Vi var fire personer, men hvor var det hyggeligt! Der er virkelig intet der slår at mødes fysisk og blot nørde om tekstbaseret rollespil. Det er utroligt så mange fælles oplevelser vi har haft, trods vi har været på vidt forskellige hjemmesider hele vores liv. :)

Jeg vil ikke sige for meget eller skabe for mange forventninger, men her er nogle af vores ideer og planer for den nærmeste fremtid:

- Fysisk tilstedeværelse. Vores første problematik, der fik os til at sætte os sammen, var problemet med at få nye ind i rollespillet. Vi har besluttet at afprøve med fysisk tilstedeværelse: Vi vil ganske enkelt lave en flyer, med lidt forklarende tekst og nogle links. Vi har valgt at bruge Offgame som platform, og skabe en discord-server hvor folk hurtigt og nemt kan få hjælp og stille spørgsmål.
Vi leder med lys og lygte efter steder vi kan møde op. Events, festivaller, messer m.fl., vi har allerede et par steder vi kan besøge til foråret, hvis de ønsker vores tilstedeværelse. Men kender I flere gode steder (vi er åben for hele Danmark), så må I gerne prikke til os og fortælle os om det! :)
Vi vil gerne bryde tabuet med at gemme sig, så vi vil ud og møde folk. Snakke med dem om denne fantastiske hobby!
- Yderligere arbejde på Offgame: Offgame skal gøres klar til at modtage folk, der nok aldrig har hørt om tekstbaseret rollespil før. Derfor vil I nok kunne se nye kategorier og indlæg allerede nu, men også flere i fremtiden.


Fremtiden:
I fremtiden vil vi gerne gøre mere. Vi brænder alle for det og snakker allerede om hvad vi måske kan gøre i den mere fjerne fremtid. Men før noget af det rigtig kan blive en realitet, har vi brug for flere folk der vil give sit besyv med. Det er lige meget om man er erfaren eller ny til tekstbaseret rollespil: Alle har sine opfattelser og ideer. Og især nye kan fortælle hvordan de oplever det at deltage og komme ind i det, hvilket kan give os nogle ideer til hvad vi kan gøre bedre.
Så jo flere der ønsker at være med, enten bare på en lytter eller med deres egne ideer, er mere end velkommen. Kontakt os enten på Offgame (jeg er Ghost - men I kan også skrive til Beedle), eller skriv til mig igennem kontakt-formularen her på siden. :)
Vi har mange ideer, mange ting der kunne være fede at sætte i gang! Men hver ting til sin tid. Så måske ses vi en dag? :)

Der var en lille opdatering. Vi håber på at kunne styrke fællesskabet, og vi håber på hver eneste af jer har lyst til at være med! :)

Tak for at læse med.

Edit:
Når der nævnes "Offgame", er det en hjemmeside der hedder det. Den omhandler alle off-game ting: En god portal for administrators og brugere, der gerne vil hjælpe hinanden, søge hjælp eller lære andre at kende.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar